Home » Nieuwe gameplay Nier: Replicant getoond

Nieuwe gameplay Nier: Replicant getoond

De nieuwe gameplayvideo neemt ons mee door de Barren Temple.

Een ding dat ons enthousiast maakt over de gameplay-opnames hierboven, is dat Replicant de mechanische verbeteringen aan de franchise lijkt voort te zetten die eerder in Nier: Automata te zien waren. Van het blokkeermechanisme tot het hele gevechtssysteem dat zeer gewaardeerd wordt, de nieuwste kijk op wat Replicant te bieden heeft, is erg spannend voor zowel oude fans als voor beginners die in de serie komen. Deze iteratie van het spel ziet er veel beter uit dan de originele versie, dus zet je schrap voor die gevoelens, want Yoko Taro weet altijd hoe hij zelfs de sterkste kan laten brullen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.