Home » Metro Exodus Enhanced Edition aangekondigd

Metro Exodus Enhanced Edition aangekondigd

Deep Silver en 4A Games hebben zojuist een Metro Exodus Enhanced Edition aangekondigd.

Volledige ray tracing is aan de horizon met de vernieuwde versies van de games. Zoals opgemerkt in de onthulling, was Metro Exodus een van de eerste grote titels die gebruik maakte van ray tracing, maar het was alleen toegankelijk voor high-end PC’s met behulp van NVIDIA’s nieuwste RTX grafische kaartserie. Nu de Xbox Series X/S en de PlayStation 5 beide ray tracing-ondersteuning bieden, voert de studio “radicale” veranderingen door om de betekenis van ray tracing te vernieuwen en over te brengen naar de console.

“We hebben een geheel nieuwe, volledig ray-traced verlichtingspijplijn aangelegd die een aantal optimalisaties, upgrades en nieuwe functies biedt voor de wereldwijde ray-traced verlichting en emissieve verlichting die we pionierden met de oorspronkelijke release van Metro Exodus, evenals een verbeterde implementatie van onze krachtige tijdelijke reconstructietechnologie om de resolutie, visuele details en prestaties verder te verbeteren “, zegt Deep Silver over de laatste update.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.