Home » Overcooked! All You Can Eat komt naar meer consoles

Overcooked! All You Can Eat komt naar meer consoles

Overcooked!! All You Can Eat komt op 23 maart uit op PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.

All You Can Eat werd vorig jaar uitgebracht als lanceringstitel voor de PlayStation 5 en Xbox Series X; het bundelt de twee games samen met hun respectievelijke DLC-inhoud. Er is ook een enorme portie toegevoegde inhoud, zoals zeven nieuwe niveaus, drie exclusieve chef-koks en nieuwe alternatieve skins voor de 80 bestaande chef-koks. Als je de Game Awards van vorig jaar hebt bekeken, zul je je herinneren dat de roem van de Zweedse chef van Muppets ook beschikbaar is als gratis download voor All You Can Eat (voor een beperkte tijd).

De presentatie ziet er nog scherper uit dankzij 4K-beelden en 60 fps-prestaties (30 fps op Switch). Tegen vrienden botsen terwijl je je haast om een ​​gerecht de deur uit te krijgen, ziet er soepeler uit dan ooit. Over je toekomstige ex-vrienden gesproken, aspirant-koks op alle platforms kunnen samen koken dankzij de toevoeging van cross-play. Sommigen van jullie zeggen misschien: “Maar ik heb al 100 procent in beide Overcooked-spellen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.