Home » Nintendo Direct aangekondigd

Nintendo Direct aangekondigd

Er is een nieuwe Nintendo Direct aangekondigd.

Nintendo heeft zijn eerste grote Direct-showcase sinds een tijdje aangekondigd en belooft meer dan 50 minuten aan nieuwe informatie over games die naar Switch komen, evenals nieuw Super Smash Bros. Ultimate-nieuws. De Nintendo Direct is gepland voor 17 februari.

Nintendo heeft niet meer details gegeven over wat de Direct zal inhouden, behalve een vage onthulling dat de vechtgame er een onderdeel van zal zijn. De Nintendo Direct van 17 februari zal “ongeveer 50 minuten aan informatie bevatten die gericht is op beschikbare games zoals Super Smash Bros. Ultimate en games die in de eerste helft van 2021 naar Nintendo Switch komen”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.