Home » Met de nieuwe No Man’s Sky Companions-update kunnen spelers huisdieren adopteren en grootbrengen

Met de nieuwe No Man’s Sky Companions-update kunnen spelers huisdieren adopteren en grootbrengen

Er komt een grote update aan voor No Man’s Sky.

No Man’s Sky blijft gratis content aan zijn spelers aanbieden, en de nieuwste update voegt een functie toe waarvan ik verbaasd ben dat ze niet eerder arriveerde: huisdieren! Dat klopt, update 3.2 van het spel, Companions, stelt je in staat om buitenaardse wezens te adopteren om op te voeden en ze als je eigen kleine ruimtecadetten.

Dus hoe werkt het? Ten eerste adopteren spelers een wezen door het te aas / voeren, en ze kunnen maximaal zes metgezellen adopteren (hoewel extra slots kunnen worden gekocht met nanites). Spelers hechten zich aan hun huisdieren door ze te voeren en aandacht te geven, bijvoorbeeld door te spelen. Eenmaal gebonden, kunnen metgezellen overal worden opgeroepen, inclusief de Space Anomaly. Huisdieren hebben unieke persoonlijkheden die hun gedrag beïnvloeden, en hun gedrag wordt bepaald door hun soort en ecosysteem. Een Companion Register houdt de persoonlijkheid, stemming en vertrouwensniveau van uw huisdieren bij.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.