Home » Xbox kondigt nieuwe premium draadloze headset aan

Xbox kondigt nieuwe premium draadloze headset aan

Xbox brengt een nieuwe premium draadloze headset uit.

Het team van de Xbox heeft een nieuwe hoofdtelefoon aan op de nieuwe console hardware vorig jaar gelanceerd in de aanvulling aangekondigd Xbox Series X en Xbox Series S. De nieuwe Xbox draadloze headset belooft talloze upgrades voor je doorsnee gamingheadset met de beste audioprestaties en chatfuncties in zijn klasse.

Toen Microsoft de game-ervaring voor de huidige generatie gaming wilde verbeteren, was audio een belangrijk gebied. Het team wilde dat je het gevoel kreeg dat je midden in je game-ervaring terechtkwam, en hoopte dat te bereiken met aangepaste audiohardware die in de consoles was ingebouwd om de CPU te ontlasten van de werklast van het verwerken van audio. Met de nieuwe Xbox Wireless Headset hoopt de platformhouder de ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Met de Xbox draadloze headset kun je games luid en duidelijk horen met een lage latentie en verliesvrij geluid. Dit nieuwe apparaat ondersteunt de meest populaire ruimtelijke geluidstechnologieën, waaronder Dolby Atmos, DTS Headphone: X en Windows Sonic. Xbox roept specifiek op om cruciale geluiden, zoals voetstappen van de vijand, beter te kunnen horen terwijl ze je proberen te besluipen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.