Home » Trailer tweede seizoen Call Of Duty: Black Ops Cold War toont nieuwe zombiemodus, wapens en multiplayer-maps

Trailer tweede seizoen Call Of Duty: Black Ops Cold War toont nieuwe zombiemodus, wapens en multiplayer-maps

Naast de lancering van Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War’s seizoen 2-evenement komt er een heleboel extra content.

Het eerste seizoen startte tegen het einde van vorig jaar en introduceerde nieuwe wapens, nieuwe kaarten en enkele terugkerende personages. Eerder deze maand plaatste de nieuwe, gratis Zombies-locatie Firebase Z spelers in de oerwouden van Vietnam om een ​​eindeloze horde ondoden te sturen. Seizoen 2 zal proberen voort te bouwen op de Dark Aether-verhaallijn en tegelijkertijd meer genuanceerde modi bieden aan de klassieke Call of Duty-multiplayerformule. Je kunt de trailer hierboven bekijken.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: