Home » Diablo II: Resurrected komt later dit jaar uit

Diablo II: Resurrected komt later dit jaar uit

Ergens dit jaar moet de remaster van Diablo II verschijnen.

Weet je nog dat er werd aangekondigd dat Vicarious Visions op weg was naar de Blizzard-kant van de dingen? Nou, dit is waar ze aan werken! Diablo II: Resurrected werd vandaag op BlizzCon aangekondigd, en het komt dit jaar. Hoewel dit op zichzelf al groot nieuws is, komt de game ook naar PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC. Diablo II: Resurrected bevat controllerondersteuning (ook op pc!) En biedt cross-platform progressie.

Diablo II: Resurrected bevat de Diablo II: Lord of Destruction-uitbreiding, dus een hele nieuwe generatie spelers is klaar om Pindelskin en Baal in de vergetelheid te brengen. Ladders komen ook terug, dus je kunt elk seizoen proberen om naar de top van het peloton te gaan.

Er zijn ook enkele kleine verbeteringen in de kwaliteit van leven aan dek, maar het is hetzelfde spel dat we allemaal kennen en liefhebben, tot en met vijandigheidswisselingen en PvP voor het verzamelen van oren. Spelers kunnen een optie inschakelen om het te maken, zodat ze niet op stapels goud hoeven te klikken om ze op te pakken, wat duizenden polsen en vingers zou moeten besparen. Er is ook een gedeelde opslagruimte op het dek, waardoor spelers hun waardevolle buit kunnen opslaan zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het creëren en rondhuppelen van “muilezelpersonages” om hun items op te slaan.

De Diablo II: Resurrected Technical Alpha komt binnenkort naar de PC, zodat spelers de nieuwe wijzigingen kunnen bekijken en feedback kunnen geven.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.