Home » Cyberpunk 2077 is opnieuw uitgesteld

Cyberpunk 2077 is opnieuw uitgesteld

De release van Cyberpunk 2077 is opnieuw vertraagd en zal nu op 10 december worden gelanceerd.

In een verklaring die zojuist op Twitter werd gepost, zei ontwikkelaar CD Projekt Red dat het moeite had om het grote aantal verschillende versies van de game die het dit jaar klaar moet hebben te hebben, inclusief huidige en next-gen consoles, PC en Google Stadia.

Het komt minder dan een maand nadat CD Projekt Red toegaf dat het personeel had gevraagd om verplichte zesdaagse weken te werken voor de rest van het project tot de lancering – en nadat de studio zei dat het nu ‘goud’ was geworden voor het project, waardoor de versie die op een schijf verschijnt.

In de verklaring van vandaag van studiobaas Adam Badowski en Marcin Iwinski wordt de crunch van de studio niet genoemd. In september vertelde Badowski zijn werknemers dat “vanaf vandaag de hele studio in overdrive is”, aldus een Bloomberg [paywall] rapport.

“We hebben besloten om de releasedatum van Cyberpunk 2077 met 21 dagen te verschuiven. De nieuwe releasedatum is 10 december”, begint de verklaring van vandaag. “Waarschijnlijk zijn er veel emoties en vragen in je hoofd, dus accepteer eerst en vooral onze nederige excuses.”

De verklaring van CD Projekt Red beschrijft Cyberpunk 2077 als een spel dat “geëvolueerd is tot bijna een next-gen-titel ergens onderweg”, wat suggereert dat het de huidige-generatie-versies van het spel zijn die wellicht extra werk nodig hebben.

De studio werkt nu aan “verbeteringen” die kunnen worden opgenomen in de lanceringsdagpatch van Cyberpunk 2077. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig was, was “onderberekend”, concludeert de verklaring.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.