Home » Hearthstone onthult nieuwe Mercenaries-modus op BlizzCon

Hearthstone onthult nieuwe Mercenaries-modus op BlizzCon

Er komt een nieuwe modus naar Hearthstone.

Hearthstone gaat een groot jaar tegemoet, met een klassiek formaat, een vernieuwde basisset, uitbreidingen en meer. Een van de grootste hoogtepunten is een nieuwe spelmodus die bekend staat als Mercenaries. Net als andere Hearthstone “modes”, zoals de automatische schaakstijl Battlegrounds en de build-your-deck-as-you-go Duels, is Mercenaries een compleet nieuw spel in Hearthstone. Mercenaries is een roguelike strategie-RPG waarin je een groep iconische Warcraft-personages vormt, ze uitrust met uitrusting en over kaarten vol vijanden reist. Oh, en er is ook een PVP-modus voor de game!

Je kunt personages als Gruul, Sylvanas, Thrall en meer aan je team toevoegen. De personages stijgen in niveau en ontgrendelen nieuwe vaardigheden en vaardigheden terwijl je ervaring opdoet. Er is geen mana in deze modus. In plaats daarvan zijn vaardigheden gebaseerd op afkoeling.

“Huurlingen hebben hun eigen vaardigheden. Ze hebben dus drie vaardigheden, waar ze verschillende dingen doen. De ene kan net zo eenvoudig zijn als een aanval, dus je minion zal in een andere minion slaan zoals je zou verwachten”, zegt gamedirecteur Ben Lee. “Een andere zou drakenadem kunnen zijn, zegt Alexstrasza, waar ze niet aanvalt maar haar schade rechtstreeks aan een vijandelijke eenheid toebrengt. Of als je wilt, Alexstrasza, omdat zij het aspect van het leven is, kies je ervoor om die draak te werpen. ademvermogen op een vriendelijke volgelingen, het zou het in plaats daarvan kunnen genezen. Het heeft dus veel complexiteit en nuance. We denken dat het een erg diepe modus is. We proberen het zo te maken dat het vrij eenvoudig is om erin te komen, maar er is een enorme hoeveelheid diepte als je deze modus echt wilt leren en beheersen. ”

Tegen de computer kun je vijandelijke bedoelingen lezen voordat je je beurt vergrendelt, zodat je het perfecte pad kunt uitstippelen. PvP is een spel met onvolmaakte informatie, omdat je vijandelijke acties moet voorspellen en je tellers moet voorbereiden! Na een gevecht verdien je ervaringspunten en middelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.