Home » Doom 3 VR aangekondigd

Doom 3 VR aangekondigd

Maak je klaar, virtual reality-fans, want Sony heeft zojuist aangekondigd dat Doom 3 VR onderweg is naar de PSVR.

In een recente PlayStation Blog-post legde Bethesda’s associate content manager Parker Wilhelm uit wat spelers kunnen verwachten met Doom 3: VR Edition wanneer deze op 29 maart arriveert. De titel zelf komt later deze maand uit voor PlayStation 4-spelers met een achterwaarts compatibele versie voor degenen die bezit een PlayStation 5.

Doom 3: VR Edition wordt geleverd met een volledig vernieuwd basisspel, zowel de uitbreidingen Resurrection of Evil als The Lost Mission, en een volledig vernieuwde ervaring die speciaal is gemaakt met VR in gedachten . Voor degenen die het origineel hebben gespeeld, herinner je je al die kleine claustrofobische gebieden? Ja, nu kun je het gevoel hebben dat je er in het echte leven bent met VR, en Bethesda belooft dat het geweldig zal zijn .

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.