Home » Aloy van Horizon Zero Dawn komt naar Fortnite

Aloy van Horizon Zero Dawn komt naar Fortnite

PlayStation heeft nu de samenwerking tussen Fortnite en Horizon Zero Dawn bevestigd en onze eerste blik op Aloy onthuld.

Aloy verschijnt aanstaande donderdag 15 april in de Fortnite-itemwinkel, naast verschillende andere accessoires. Er komt ook een bundel met alle items.

Het personage heeft een tweede stijl met als thema Horizon Zero Dawn-uitbreiding The Frozen Wilds als exclusief voor PlayStation 5-spelers, op dezelfde manier waarop PS5-bezitters een tweede stijl voor Kratos kunnen ontgrendelen, en Xbox Series X-spelers een exclusieve Master Chief-stijl kregen.

De tijdelijke modus van Aloy en Lara Croft komt aanstaande vrijdag 16 april aan. Het is een modus voor twee personen waarin jij en een partner als de twee personages spelen. Passend zullen alleen bogen en dubbele pistolen beschikbaar zijn.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.