Home » Bekijk hier 15 minuten aan prachtige nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart-gameplay

Bekijk hier 15 minuten aan prachtige nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart-gameplay

Sony heeft een groot nieuw deel van de Ratchet & Clank: Rift Apart-gameplay laten zien.

Voor zijn nieuwste Ratchet and Clank-avontuur neemt ontwikkelaar Insomniac het tweetal mee op een halsbrekende reis naar een andere dimensie, een die zogenaamd een mix zal bieden van gloednieuwe locaties en bekende favorieten met een alternatieve dimensie.

Insomniac’s nieuwste gameplay-demonstratie begint in een van die nieuwe gebieden, een oogverblindende, bruisende, neonkleurige toekomstige metropool – compleet met een lucht vol vliegende auto’s, natuurlijk – bekend als Nefarious City. Bij aankomst ontdekt Ratchet twee dingen: ten eerste is robotmaatje Clank vermist en ten tweede leven enkele bekende gezichten in deze vreemde, nieuwe dimensie – hoewel ze niet precies zijn zoals hij ze thuis kende.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.