Home » Rainbow Six Extraction en Riders Republic uitgesteld

Rainbow Six Extraction en Riders Republic uitgesteld

Ubisoft heeft vrijdag twee van zijn grote games dit jaar uitgesteld.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction wordt verschoven naar januari 2022 en Riders Republic met acht weken, van 2 september tot 28 oktober.

Rainbow Six Extraction, de Rainbow Six-operators-versus-alien-infestation shooter die voorheen bekend stond als Rainbow Six Quarantine, stond oorspronkelijk gepland voor 16 september. Ubisoft heeft die datum slechts een maand geleden gedeeld, maar zei in een vrijdag geplaatste update dat de game meer tijd nodig heeft.

Het team dat Riders Republic maakt, Ubisoft’s extreme sportracer, zei dat het ook meer tijd nodig heeft om dat spel te verfijnen. Riders Republic werd voor het eerst aangekondigd in september 2020 en gepland voor lancering in februari 2021. Ubisoft stelde de game voor onbepaalde tijd uit in januari, maar vestigde zich later op een lancering in september dit jaar.

Zowel Rainbow Six Extraction als Riders Republic zijn bestemd voor PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X, met streamingversies naar Amazon Luna en Google Stadia.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: