Home » Among Us 2 geannuleerd omdat ontwikkelaars zich richten op de originele titel

Among Us 2 geannuleerd omdat ontwikkelaars zich richten op de originele titel

Er komt geen vervolg op Among Us, wel zullen er steeds updates en nieuwe content worden uitgebracht voor het origineel.

Ondanks dat de game Among Us voor het eerst werd uitgebracht in 2018, is de populariteit van de game Among Us enorm gestegen, waarbij Steam-concurrenten van een piek van 271 spelers in januari tot 388k in de afgelopen 30 dagen zijn gestegen . Volgens ontwikkelaar Innersloth bereikte de partygame onlangs een gelijktijdige spelersaantal van 1,5 miljoen op alle platforms – dus misschien is het geen verrassing dat de ontwikkelaars het spelersbestand niet langer willen delen met een vervolg.

Zoals uitgelegd in een blogpost , had ontwikkelaar Innersloth veel interne debatten over de toekomst van Among Us, vooral omdat de codebase van het originele spel verouderd is en niet gebouwd om nieuwe inhoud te ondersteunen. Vanwege de toestroom van nieuwe spelers besloot het team echter om al hun inspanningen te richten op het ondersteunen van het huidige spel en het “naar een hoger niveau te tillen”, en daarom is Among Us 2 geannuleerd.

“Alle inhoud die we hadden gepland voor Among Us 2 zal in plaats daarvan naar Among Us 1 gaan,” zei Innersloth. “Dit is waarschijnlijk de moeilijkere keuze, omdat het betekent dat je diep in de kerncode van het spel moet gaan en verschillende delen ervan moet herwerken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.