Home » Overwatch 2-modi standaard 5-tegen-5

Overwatch 2-modi standaard 5-tegen-5

In een nieuwe dev-update werd duidelijk dat de modi in Overwatch 2 standaard 5-tegen-5 zullen zijn.

Spelers over de hele wereld werden verliefd op de kleurrijke, diverse personages van Blizzard door middel van filmische korte films, strips en in-game interacties. Overwatch 2 brengt echter ieders favoriete selectie helden en schurken terug, naast een hele reeks technische, visuele en contextuele upgrades. Wijzigingen in de gameplay-loop worden ook doorgevoerd; een van de belangrijkste was de beslissing van het ontwikkelingsteam om het aantal PVP-spelers te verlagen van 6v6 naar 5-tegen-5.

Dat klopt, de dagen van 2-2-2 teamcomposities komen abrupt ten einde wanneer Overwatch 2 eindelijk wordt gelanceerd. Nu zullen spelers de taak krijgen hun tegenstanders te verslaan zonder dat die extra vriend de leiding heeft. Wat betekent dit voor vriendengroepen met 6 spelers? We zullen moeten wachten en erachter komen. Maar in elk geval heeft elke teamsamenstelling één tank, twee dps (of schadehandelaren) en twee ondersteunende spelers. Dit zal de engagementsregels waarschijnlijk op genuanceerde manieren veranderen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.