Home » Riot Games kondigt Valorant Mobile aan

Riot Games kondigt Valorant Mobile aan

Riot heeft Valorant Mobile aangekondigd.

De mobiele versie van de momenteel alleen gratis te spelen competitieve first-person shooter voor pc, die nu meer dan 14 miljoen spelers per maand heeft, is in de maak, maar Riot heeft niet gezegd wanneer deze uitkomt, of onthullen welke afbeeldingen of gameplay.

Valorant werd een jaar geleden gelanceerd op pc, op 2 juni 2020. Riot zei dat het werkt aan uitbreiding van de franchise, te beginnen met Valorant Mobile, “om Valorant naar meer spelers over de hele wereld te brengen.”

“Een van onze belangrijkste doelen dit eerste jaar was om het vertrouwen en respect van de wereldwijde FPS-gemeenschap te verdienen en hen te bewijzen dat Valorant altijd de fundamenten van een echt waardevolle competitieve tac-shooter zal handhaven”, zegt Valorant-uitvoerend producent Anna Donlon. .

“Om te zien dat onze groeiende spelersgemeenschap erkent en waardeert wat we met Valorant proberen te doen, gaat verder dan we hadden verwacht en we zijn verheugd om binnenkort dezelfde competitieve Valorant-ervaring aan nog meer wereldwijde spelers te bieden.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.