Home » E3 2021: Riders Republic ontvangt releasedatum

E3 2021: Riders Republic ontvangt releasedatum

Spring in de gigantische multiplayer speeltuin in Riders Republic.

Riders Republic, ontwikkeld door Ubisoft Annecy, is vanaf 2 september 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC. Spelers registreren zich voor de aankomende bèta’s van Riders Republic via register.ubisoft.com/riders-republic-register voor een kans op toegang.

Riders Republic nodigt spelers uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar ze de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings. Wanneer spelers de levendige open wereld ontdekken, solo of met vrienden, komen ze voortdurend spannende momenten en activiteiten tegen om te beleven. Van dorre canyons tot besneeuwde bergen, Riders Republic stelt spelers in staat om enkele van de meest magnifieke bestemmingen op aarde te ontdekken. De Amerikaanse nationale parken, Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn nagebouwd en op fantasierijke wijze samengesmolten om een levendige sportspeeltuin te creëren. Spelers personaliseren hun eigen personage en maken naam voor zichzelf in tal van sporten in de carrièremodus. Tevens introduceert de game verscheidene multiplayermodi om met of tegen vrienden te spelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.