Home » Battlefield 2042 bevat cross-play en cross-progression

Battlefield 2042 bevat cross-play en cross-progression

Battlefield 2042 zal cross-play tussen PlayStation 5,  Xbox Series X en PC bevatten.

Spelers op PlayStation 4- en Xbox One-platforms kunnen ook tegen elkaar spelen, maar gezien het maximale verschil in aantal spelers (64 spelers versus 128 spelers) tussen last-gen en huidige-gen consoles, zal cross-generation spelen niet worden opgenomen in het Battlefield van dit jaar.

In een blogpost bevestigde DICE ook dat spelers op PC en consoles ervoor kunnen kiezen om niet tegen elkaar te spelen, wat de bezorgdheid wegneemt over vaardigheidsverschillen tussen muis- en toetsenbord- en gamepadspelers.

DICE zegt dat het de cross-play-functionaliteit zal testen tijdens de technische speltest van Battlefield 2042 , die gepland was om ergens in juli live te gaan, maar sindsdien is uitgesteld tot “later deze zomer”.

Spelers die verwachten op meerdere platforms te spelen, kregen vandaag ook goed nieuws: DICE zegt dat het cross-progressie en cross-commerce bouwt voor Battlefield 2042 , dat op alle platforms zal worden gedeeld. “Je ontgrendelde voortgang en aankopen in je PlayStation-exemplaar van de game worden overgedragen naar de Xbox- of PC-versie en vice versa”, aldus DICE.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: