Home » Amazon stelt zijn MMO New World opnieuw uit

Amazon stelt zijn MMO New World opnieuw uit

Amazon Game Studios heeft zijn aankomende MMO, New World, uitgesteld tot herfst 2021.

De game zou eerder eind augustus uitkomen, maar de nieuwe releasedatum is 28 september 2021.

Dit is de meest recente van meerdere vertragingen voor de game. “We weten dat dit niet de eerste keer is dat we onze lanceringsdatum hebben gewijzigd in het streven naar kwaliteit, en dat het teleurstellend kan zijn om wat langer te wachten”, aldus de ontwikkelaars . “Maar we willen er zeker van zijn dat we je bij de lancering de game van de hoogste kwaliteit leveren.” Het team noemde feedback van de gesloten bèta als een factor bij het terugdringen van het spel.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: