Home » FaZe Clan gaat de beurs op

FaZe Clan gaat de beurs op

FaZe Clan gaat binnenkort naar de beurs.
Dat eSports met het jaar groter wordt is een feit. Door deze stijging van eSports zijn bepaalde eSports een hoop geld waard. Waaronder een van de grootste teams ter wereld FaZe Clan. Het team heeft vandaag bekend gemaakt dat ze plannen hebben om toe te treden tot de beurs. Dit komt ook door de fusie met het bedrijf B. Riley Principal 150 Merger Corp. Het bedrijf is in principe opgericht om geld om te halen met het doel te fuseren of om overgenomen te worden.

Als onderdeel zal BPRM een bedrag van $291 miljoen betalen aan FaZe. Dit bedrag zal gebruikt worden o =m het wereldwijde merk te versterken. BPRM zal tevens ook hun naam veranderen in FaZe Holdings Inc, beide bedrijven zullen samen dienen onder het symbool FaZe. Het team begon in 2010 als een clan voor de Call of Duty-games. Het team is nu een social media gigant met diverse content creators dat werken voor het team. Het team bestaat uit de volgende sub divisies/teams:

Call of Duty, Counter-Strike, PUBG, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, FIFA, Valorant, Fortnite, en Rocket League, daarnaast maakt het merk ook producten voor online gaming, lifestyle producten, sport merchandise, en andere digitale producten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: