Home » Sea of Thieves licht Legend of the Veil uit

Sea of Thieves licht Legend of the Veil uit

Er komt een nieuwe Pirate Legend naar Sea of Thieves, namelijk: Legend of the Veil.

Piratenlegendes die verlangen naar avontuur om hun nautische bekwaamheid echt te testen, zullen eindelijk hun wens krijgen vanaf 21 april, wanneer Sea of ​​​​Thieves Legend of the Veil lanceert – een gloednieuwe, verhaalgedreven zoektocht die exclusief is ontworpen voor het piratenproduct van het gewas.

Rare plaagde Legend of the Veil aanvankelijk tijdens de onthulling van de roadmap van Sea of ​​Thieves in 2022 in januari, en met een releasedatum voor het avontuur die nu is bevestigd, heeft de ontwikkelaar meer gedeeld over wat spelers kunnen verwachten bij de komst ervan.

Terwijl de bestaande op Pirate-Legend gerichte Athena Voyages van Sea of ​​Thieves niet meer zijn dan een verzameling taken van de handelsmaatschappij die zijn samengevoegd in één lange zoektocht, streeft Legend of the Veil ernaar om wat ambitieuzer te zijn en de filmische presentatie van eerdere Tall Tales te combineren. avonturen – compleet met tussenfilmpjes, muziek en stemwerk – met de willekeur en herspeelbaarheid van standaardreizen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: