Home » Pokémon Scarlet en Violet hebben een fantastisch openingsweekend achter de rug

Pokémon Scarlet en Violet hebben een fantastisch openingsweekend achter de rug

De games zijn in drie dagen tijd meer dan 10 miljoen keer verkocht.

Van Pokémon Scarlet en Violet zijn tijdens het lanceringsweekend samen meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht, waarmee ze de eerste plaats claimen voor de meeste driedaagse softwareverkopen in het lanceringsweekend in de geschiedenis van Nintendo. Het aantal, inclusief fysieke en downloadbare exemplaren zoals gerapporteerd door Nintendo, plaatst Pokémon Scarlet en Violet al in de top 15 van best verkochte Nintendo Switch-titels aller tijden. In dit driedaagse nummer hebben Pokémon Scarlet en Violet de totale verkoop van games als Splatoon 3, Kirby and the Forgotten Land, Nintendo Switch Sports en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury al overtroffen.

De huidige algemeen best verkochte Nintendo Switch-titel is Mario Kart 8 Deluxe, waarvan eind september iets meer dan 48 miljoen exemplaren zijn verkocht. Op het moment van schrijven bezet de Pokémon-franchise 3 van de top 10 slots van levenslange verkoop van Nintendo Switch-software, met Let’s Go, Pikachu en Eevee op nummer 10, Brilliant Diamond en Shining Pearl op nummer 8 en Sword and Shield op nummer 5. Van Pokémon Scarlet en Violet moeten samen iets minder dan 5 miljoen exemplaren worden verkocht om in de top 10 te komen. Tot op heden zijn er meer dan 114 miljoen exemplaren van de Nintendo Switch verkocht.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: