Home » Ghost of Tsushima-film heeft zijn schrijver

Ghost of Tsushima-film heeft zijn schrijver

Er is eindelijk een schrijver aangesteld voor de Ghost of Tsushima-film.

Afgelopen maart kondigde John Wick-regisseur Chad Stahelski aan dat hij werkte aan een verfilming van het PlayStation-samoerai-avontuur Ghost of Tsushima, en nu, iets meer dan een jaar later, is er een schrijver voor het project aangesteld.

Zoals gemeld door Deadline, zal de nieuwe Ghost of Tsushima verfilming worden geschreven door Takashi Doscher, die eerder de romantische sci-fi romantiek Only schreef en regisseerde, naast de ESPN-documentaire A Fighting Chance.

Deadline zegt dat de aanpassing zich nog in “vroege ontwikkeling” bevindt en dat als zodanig details schaars blijven. De publicatie bevestigde echter eerder dat het project – een samenwerking tussen Sony Pictures en PlayStation Productions -, misschien niet verrassend, de avonturen van game-hoofdrolspeler Jin Sakai zal volgen. Komt er een Hot Spring-kont? De tijd zal het leren.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: