Home » Hoe krijg je en gebruik je Jetpacks in Fortnite

Hoe krijg je en gebruik je Jetpacks in Fortnite

Jetpacks zijn uit de vault gehaald in Fortnite Chapter 3 Season 2 en hebben een aantal welkome verbeteringen ontvangen.

Hoewel je geen XP krijgt voor het vinden van Jetpacks, zijn ze erg handig om de kaart te doorkruisen, vooral in de modus Niet bouwen. Je kunt nu ook in het vizier van je geweer richten terwijl je zweeft, waardoor het gemakkelijker wordt om op grotere afstand te doden.

Hieronder leer je hoe je Jetpacks kunt krijgen in Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 2 en hoe je Jetpacks gebruikt.

Om een ​​Jetpack in Fortnite te vinden, kun je naar een IO Blimp gaan of er een kopen bij een NPC.

Er zijn momenteel vijf IO Blimps:

  • Command Cavern
  • Coney Crossroads
  • Tilted Towers
  • Rocky Reels
  • Condo Canyon

Je kunt op een IO Blimp landen of een Ascender gebruiken om er vanaf de grond toegang toe te krijgen. Eenmaal op de Blimp, ga naar de bovenste verdieping. Er zijn vier deuropeningen op de bovenste verdieping waar je naast elke deur een Jetpack aan de muur kunt vinden, zolang andere spelers ze nog niet hebben ingenomen.

Zodra je een Jetpack hebt gevonden, houd je de knop ingedrukt die verschijnt als je er dichtbij komt om hem op te rapen. Je zal de Jetpack automatisch uitrusten, maar het zal een inventarisruimte in beslag nemen.

Je kunt ook een Jetpack kopen bij The Scientist in Synapse Station voor 580 goudstaven. Hij heeft er vijf in zijn bezit, maar dit telt af als andere spelers ook een Jetpack van hem kopen. Synapse Station bevindt zich in de woestijn in het zuidelijke deel van de kaart.

Nadat je er een hebt gevonden, is het tijd om die Jetpack te gebruiken voor een snelle verplaatsing en een voordeel te behalen in de strijd!

Om een ​​Jetpack in Fortnite te gebruiken, spring je en houd je de springknop ingedrukt terwijl je in de lucht bent. Je blijft zweven zolang de springknop ingedrukt wordt gehouden. Je personage zal vallen zodra je hem loslaat, maar je kunt nogmaals op de springknop drukken terwijl je in de lucht bent om het zweven te hervatten.

Houd de meter van de Jetpack in de gaten. Dit vertelt je hoeveel tijd er nog is voordat de Jetpack oververhit raakt en je op de grond laat vallen. Er is nog steeds valschade met de Jetpack uitgerust, dus zorg ervoor dat je dicht bij de grond of boven water bent als de meter bijna leeg is.

Zolang je brandstof in de Jetpack hebt, worden de rode balken snel opgeladen, vergelijkbaar met je sprintmeter, en kun je over de kaart blijven vliegen als deze weer vol is.

Zodra de volledige meter op de itembalk is opgebruikt, verdwijnt de Jetpack. Je kunt er nog een krijgen door opnieuw een IO Blimp te bezoeken, terug te keren naar The Scientist op Synapse Station of te plunderen van iemand die er een had uitgerust toen ze werden geëlimineerd.

Nieuw in deze update is dat je ook in het vizier van je geweer kunt richten zonder te vallen terwijl je een jetpack gebruikt. Er is geen extra stap om dit te doen, gewoon richten zoals normaal en dan kun je nauwkeurig inzoomen op je doelwit terwijl je in de lucht zweeft.

Omdat je de oververhittingsbalken niet kunt zien tijdens het richten, moet je luisteren naar het piepende geluid van je Jetpack die oververhit raakt om aan te geven wanneer je naar de grond moet terugkeren.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: