Home » Aandeelhouders keuren overname Activision Blizzard door Microsoft goed

Aandeelhouders keuren overname Activision Blizzard door Microsoft goed

Vorige week hebben de aandeelhouders gestemd over de overname van Activision Blizzard door Microsoft. Dat pakte positief uit.

De uitkomst was dat 98% van alle aandeelhouders hebben ingestemd in de overname. Dat schrijft Activision Blizzard-CEO Bobby Kotick. Hiermee is het nog niet zeker of de overname daadwerkelijk doorgaat. Zo moet de Amerikaanse waakhond Federal Trade Commission (FTC), de overname nog goedkeuren. Volgens annalist Bloomberg bestaat de kans dat de deal van 70 miljard niet doorgaat. Als de overname ook door de FTC wordt goedgekeurd, wordt Microsoft en daarmee ook Xbox een stuk groter. Het is nu even afwachten of de FTC deze overname goedkeurt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: