Home » Stardew Valley heeft nu meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht

Stardew Valley heeft nu meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht

Stardew Valley heeft nu meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht.

Dat betekent dat de gezonde landbouwsimulator zijn 10 miljoen verkopen sinds januari 2020 heeft verdubbeld en alleen al sinds september 2021 vijf miljoen exemplaren heeft verkocht.

“De mijlpaal van 20 miljoen exemplaren is echt geweldig”, zei Stardew Valley-bedenker Eric “ConcernedApe” Barone in een e-mail aan PC Gamer . “Ik kan niet geloven dat het spel dit niveau heeft bereikt.

“De gemiddelde dagelijkse verkoop van Stardew Valley is vandaag hoger dan ooit,” voegde hij eraan toe. “Ik weet niet precies waarom dat zo is. Ik hoop dat het spel zich gewoon via mond-tot-mondreclame blijft verspreiden, en hoe meer mensen het spelen, hoe meer mensen het spel met hun vrienden zullen delen. Hoe dan ook, ik ben erg blij dat Stardew Valley nog steeds zo populair is.”

Interessant genoeg bevestigde Barone dat de sprong in de verkoop ook neerkomt op een “nauwkeurigere telling deze keer”, zoals hij in september had onderschat om “aan de kant te blijven” van voorzichtigheid.

“Het oude aantal van 15 miljoen was een ondertelling, omdat ik niet over volledige informatie beschikte en de fout wilde maken door te laag te zijn. Met de volledige overstap naar zelfpublicatie dit jaar kon ik een grondigere verkoop doen graaf.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: