Home » Bekijk hier de nieuwe trailer voor The Last of Us: Part 1

Bekijk hier de nieuwe trailer voor The Last of Us: Part 1

De veranderingen en verbeteringen van The Last Of Us Remake worden uitgelicht in een nieuwe video.

In een lange video achter de schermen neemt het ontwikkelingsteam van Naughty Dog de veranderingen door die spelers kunnen verwachten van The Last of Us Part I, een high-end PlayStation 5-remake die er net zo goed uit moet zien als het vervolg. Hoewel de beats van het verhaal grotendeels hetzelfde zullen zijn, heeft Naughty Dog de meeste gameplay en visuals herwerkt.

Naast een verhoogd realisme in de personagemodellen, kunnen spelers naadloze overgangen tussen sequenties, verbeterde vijand- en buddy-AI, meer breekbare objecten in gevechten, toegankelijkheidsfuncties in overvloed en zelfs een paar nieuwe manieren om het spel te spelen verwachten.

Als je wilt zien hoe ver je komt voordat je sterft, kun je een nieuwe permadeath-modus spelen. Naughty Dog heeft ook een speedrun-modus toegevoegd om te zien hoe snel spelers door het verhaal komen.

Je tijd om deze geweldige game opnieuw te bezoeken wordt beloond met nieuwe unlockables, zoals outfits voor Ellie en Joel en een modelviewer. The Last of Us Part 1 staat gepland voor een release op 2 september voor PlayStation 5 en PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: