Home » Nieuwe trailer Gotham Knights toont Red Hood

Nieuwe trailer Gotham Knights toont Red Hood

De nieuwe personagetrailer van Gotham Knight neemt ons mee met The Red Hood.

Na weken van video’s waarin Gotham Knights’ Nightwing, Robin en Batgirl afzonderlijk worden getoond, is het de beurt aan Jason Todd in de schijnwerpers. Een nieuwe trailer laat Red Hoods brute, meer bovennatuurlijke benadering zien van de strijd tegen de Court of Owls.

De beelden in de motor toonden de dodelijke vaardigheid van de voormalige Robin met vuurwapens en zijn door Lazarus Pit geïnduceerde krachten, zoals zijn spectrale sprongvermogen. We krijgen ook een kijkje in een unieke cosmetische skin met een gehoornde helm die serieuze Darth Maul-vibes afgeeft.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: