Home » Nieuwe informatie Call of Duty: Modern Warfare 2 vrijgegeven

Nieuwe informatie Call of Duty: Modern Warfare 2 vrijgegeven

Er zijn nieuwe details vrijgegeven rondom Call of Duty: Modern Warfare 2, waaronder informatie over de bèta en nieuwe multiplayer maps.

Call of Duty : Modern Warfare 2 krijgt in september twee multiplayer-bètaweekends, zo hebben Infinity Ward en Activision zondag aangekondigd . De eerste is voor PlayStation 4 en PlayStation 5, en de tweede is een cross-play-bèta die alle platforms omvat.

Weekend één is 16-20 september, met de eerste twee dagen open voor degenen die Modern Warfare 2 hebben gepre-orderd . 18-20 september is een open bèta voor alle gebruikers met een PS4 of PS5. Infinity Ward zei dat een PlayStation Plus-abonnement niet nodig is om toegang te krijgen tot de bèta.

“Merk op dat bètacodes zijn gekoppeld aan je Activision-account en platformonafhankelijk zijn,” zei de studio, “wat betekent dat je toegang hebt tot de bèta op je hardware naar keuze.”

Weekend twee is 22-26 september voor gebruikers van Windows PC, Xbox One, Xbox Series X en PlayStation, opnieuw met de eerste twee dagen gereserveerd voor pre-orders. 24-26 september is een open bèta voor alle platforms, waarbij platformonafhankelijk spelen is ingeschakeld. Infinity Ward zei dat Xbox-spelers een Xbox Live Gold-abonnement moeten hebben en PC-spelers een gratis Battle.net- of Steam-account.

De ontwerpers van Infinity Ward zeiden dat de bèta “verder zal gaan dan de Core 6v6-ervaring”, met een verscheidenheid aan maps(in verschillende groottes) en spelmodi. Een daarvan is Marina Bay Grand Prix, waarvan de map zondag werd onthuld tijdens het Call of Duty League Championship.

Een andere nieuwe map is Farm 18. De map zal waarschijnlijk in het middelgrote bereik van Call of Duty-maps vallen, en dat komt omdat het een deel is een niveau dat zich afspeelt in een verlaten en overwoekerde cementfabriek en een ander deel, Shoothouse, het populaire niveau uit Call of Duty: Modern Warfare uit 2019 . Natuurlijk is het geen 1-op-1 recreatie, maar Infinity Ward zegt dat het centrum van Farm 18, dat een groot schiethuis is, is geïnspireerd op Modern Warfare’s Shoothouse.

Het lijkt erop dat Call of Duty deelneemt aan de Formule 1-rage, met Modern Warfare 2 -gevechten die plaatsvinden op het binnenveld van een stratencircuit. Bovendien krijgen pre-orderhouders toegang tot “alle vier de Red Team 141 Operators – Ghost, Farah, Price en Soap”, evenals de FJX Cinder Weapon Vault.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: