Home » Wo Long: Fallen Dynasty heeft een releasedatum

Wo Long: Fallen Dynasty heeft een releasedatum

Wo Long: Fallen Dynasty zal vanaf maart volgend jaar te koop zijn.

Team Ninja heeft de releasedatum onthuld voor zijn aanstaande actiegame die zich afspeelt tijdens het Three Kingdoms-tijdperk van China, Wo Long: Fallen Dynasty, en het is minder dan een half jaar verwijderd.

Meer specifiek heeft de studio onthuld dat Wo Long op 3 maart 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en pc zal verschijnen. Dat is minder dan zes maanden verwijderd. Naast dit nieuws heeft Team Ninja gedetailleerde informatie gegeven over de edities van Wo Long die je kunt pre-orderen, evenals een deel van de DLC die naar de game komt.

Wo Long: Fallen Dynasty krijgt een seizoenspas en bevat drie delen DLC, hoewel Team Ninja nog niet heeft aangegeven wat ze kunnen verwachten. Je kunt deze DLC’s ook afzonderlijk kopen. Iedereen die de seizoenspas koopt, krijgt het Qinglong-pantser als bonus.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: