Home » In2Gaming zoekt nieuwe redacteuren

In2Gaming zoekt nieuwe redacteuren

Als groeiend internetplatform zijn wij altijd op zoek naar goede mensen om ons team te versterken.

Lijkt het je wat om voor In2Gaming te schrijven en ben je bereid een artikel per week te schrijven en ben je minimaal 16 jaar of ouder? Hou je ervan je mening te geven, heb je affiniteit met games en ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de game-industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je nog geen ervaring, maar wil je meer ervaring op doen als vrijwilliger? Dan ben je ook van harte welkom!

Allround redacteur

Als allround redacteur houd jij je bezig met de laatste ontwikkelingen binnen de game-industrie. Je weet hoe je bronnen raadpleegt, controleert de juistheid van informatie en houdt de ontwikkelingen binnen de game-industrie goed in de gaten. Je schrijft wekelijks twee of drie berichten om onze lezers op de hoogte te houden van het laatste nieuws, de nieuwste trailers en meer. Daarnaast houd jij je bezig met het schrijven van achtergrondinformatie, reviews, previews bezoek/volg je evenementen en columns.

Video/audio redacteur

Als video/audio redacteur ben je verantwoordelijk voor het maken en het publiceren van video/audio items. Hier vallen o.a. video reviews, podcast (co)-host onder.

Wat wij bieden:

We hebben nu nog een klein groepje en hopen jou daar graag aan toe te voegen. We zijn continu in ontwikkeling. Werken bij In2Gaming is op vrijwillige basis, je zult dus geen vast salaris krijgen. Wel zal je andere vette dingen van ons krijgen zoals bijvoorbeeld de nieuwste games, de heetste hardware en toegang tot leuke evenementen. Ook zul je een speciale rank krijgen op onze groeiende Discord community server.

Lijkt het je wat om voor ons te komen schrijven? Stuur dan een e-mail naar dylan@in2gaming.com met jouw motivatie en welke platformen je hebt staan!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: