Home » Riot Games brengt dit jaar drie League of Legends-games uit

Riot Games brengt dit jaar drie League of Legends-games uit

Dit jaar komen er drie League of Legends-games uit, waaronder de nieuwe titel The Mageseeker.

Riot Games heeft een promotievideo uitgebracht waarin de plannen worden onthuld om dit jaar drie League of Legends spin-off games uit te brengen. Twee van deze titels, Song of Nunu en Convergence, waren eerder aangekondigd, terwijl de derde game, The Mageseeker, zijn debuut maakt.

De Mageseeker zal ergens dit voorjaar als eerste arriveren. Ontwikkeld door Digital Sun, het team achter Moonlighter, wordt het beschreven als een gruizige 2D-actie-RPG. Het gaat over Sylas en vindt plaats in Demacia. Je kunt The Mageseeker vinden op PC en niet-gespecificeerde consoles.

Convergence wordt deze zomer gelanceerd en werd voor het eerst onthuld tijdens The Game Awards in 2019. Met Ekko in de hoofdrol, is het een 2D actie-platformavontuur van Double Stallion met parkour en tijdmanipulatie. Convergence wordt gelanceerd voor PlayStation- en Xbox-consoles, Switch en PC via Steam en Epic.

Song of Nunu sluit het jaar af. Het komt dit najaar uit en draait om de jonge Nunu en zijn yeti-partner Willump op zoek naar Nunu’s moeder. Het charmante avonturenspel richt zich op het paar dat samenwerkt om omgevingspuzzels op te lossen. Song of Nunu is afkomstig van de mensen van Tequila Works, de ontwikkelaar van titels als Rime en Gylt, en zal beschikbaar zijn op PlayStation- en Xbox-consoles, Switch en PCvia Steam en Epic.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: