Home » Lego 2K Drive onthuld

Lego 2K Drive onthuld

De Lego Group en 2K hebben Lego 2K Drive onthuld.

Het is een nieuwe racegame in de open wereld die op 19 mei uit komt op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. De game wordt ontwikkeld door WWE 2K en NBA 2K studio, Visual Concepts, en doet denken aan De verkenning van de open wereld van Forza Horizon vermengd met Mario Kart-achtige races. Als je je afvraagt ​​hoe we dat weten, komt dat omdat we er onlangs een paar uur mee bezig zijn geweest en je kunt nu onze preview van de game lezen.

Lego 2K Drive is de eerste samenwerking tussen de Lego Group en 2K, maar niet de laatste, want het is het begin van “een samenwerking met meerdere titels tussen 2K en de Lego Group om AAA Lego-games te ontwikkelen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.