Home » TMNT: The Last Ronin-videogame is in ontwikkeling

TMNT: The Last Ronin-videogame is in ontwikkeling

Een videogame gebaseerd op de hit Teenage Mutant Ninja Turtles graphic novel The Last Ronin is in de maak.

Het nieuws komt uit het interview van Polygon met Doug Rosen, senior vice-president voor games en opkomende media bij Paramount Global. Volgens Rosen zal de videogame The Last Ronin een actie-rollenspel voor één speler zijn in de stijl van de God of War-serie met een Noors thema. Net als het verhaal dat het aanpast, zal het spel een volwassen toon hebben. De ontwikkelaar van de game is niet genoemd en het project is nog jaren verwijderd van de release.

The Last Ronin werd in 2020 gepubliceerd als een miniserie van vijf nummers door IDW. Het speelt zich af in een donker futuristisch New York, waar drie van de vier schildpadden zijn gedood. De overlevende schildpad, wiens identiteit wordt onthuld aan het einde van het eerste nummer (we zullen het niet bederven), zet een zwart masker op en zoekt wraak door de misdaad te bestrijden met zowel zijn wapens als de wapens van zijn gevallen broers.

Het is een cool (en erg grimmig) verhaal als je het nog niet hebt gelezen, en we zijn verheugd om te zien dat het in een game is vertaald. Rosen vermeldt in hetzelfde interview ook dat Paramount kansen ziet om verschillende soorten TMNT-games te maken die zich richten op een jong en volwassen publiek.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.