Home » Mercenaries-modus van Resident Evil 4 Remake wordt volgende maand gelanceerd

Mercenaries-modus van Resident Evil 4 Remake wordt volgende maand gelanceerd

De Mercenaries-modus zal beschikbaar zijn als gratis DLC.

Capcom’s remake van Resident Evil 4 is eindelijk uit en om de dag te vieren heeft het bedrijf een speciale lanceringstrailer uitgebracht die plaagt wat je in de game kunt verwachten. Deze lanceringstrailer bevat ook spannend nieuws voor fans van de originele game. Dat komt omdat aan het einde de trailer naar een scherm gaat dat onthult dat The Mercenaries, een modus uit de originele release uit 2005, volgende maand als gratis DLC zal worden uitgebracht.

Meer specifiek komt The Mercenaries op 7 april uit in Resident Evil 4. Als het lijkt op de originele spelmodus, moet je het verhaal van de remake van Resident Evil 4 voltooien voordat je The Mercenaries ontgrendelt. In deze modus selecteer je een Resident Evil 4-personage en probeer je binnen een bepaalde tijdslimiet zoveel mogelijk vijanden te doden. Er zijn ranglijsten gekoppeld aan hoe goed je het doet, wapens om te ontgrendelen en meer.

We krijgen mailtjes binnen met de vraag wanneer de review van Resident Evil 4 online verschijnt. We hebben helaas geen review-exemplaar ontvangen vanuit de uitgever. Wij zullen derhalve ook geen review publiceren. 

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.