Home » Pokémon Stadium komt deze maand naar Nintendo Switch Online

Pokémon Stadium komt deze maand naar Nintendo Switch Online

Yes! Pokémon Stadium komt eindelijk naar Nintendo Switch Online.

Hoewel de aanstaande komst van de game naar de online service werd aangekondigd tijdens een Nintendo Direct in september 2022 , is vandaag de dag dat we eindelijk weten wanneer we hem kunnen spelen. Pokémon Stadium komt woensdag 12 april naar Nintendo Switch Online. Zoals het geval is met alle N64-games, heb je het uitbreidingspakket nodig om het te spelen.

Hoewel sommige fans misschien hoopten dat deze port handel met Pokémon Home zou omvatten, hebben ze helaas pech. De kleine lettertjes in de trailer geven aan dat “Pokémon niet kan worden overgedragen naar deze game.” Dat gezegd hebbende, is er ook een opmerkelijke verbetering: er komt een online multiplayer voor vier spelers, zodat je Clefairy Says of Sushi-Go-Round overal met vrienden kunt spelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.