Home » Gaming prominent aanwezig op zomereditie Heroes Dutch Comic Con

Gaming prominent aanwezig op zomereditie Heroes Dutch Comic Con

Tijdens de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con is het belangrijk om je hoofd koel te houden, want kunt het gaan opnemen tegen anderen in verschillende toernooien.

Net zoals andere edities van Heroes Dutch Comic Con heeft ook de eerste zomereditie genoeg in huis gehaald om gamers te voorzien van het broodnodige. Je kunt het opnemen tegen je (nieuwe) vrienden in verschillende games. Denk je dat je de beste bent? Dan kan je gaan strijden in een van de vele toernoien waarmee je toffe prijzen kunt winnen. Ook aan bord- en kaartspellen is gedacht! Je kunt écht van alles uitproberen.

Ook zullen er verschillende speciale gasten aanwezig zijn die je kunt gaan ontmoeten in de Gaming Area. Daarnaast kan je in de Gaming Hall vertoeven bij de Gaming Stage. Er is een uitgebreid programma opgesteld voor de Gaming Stage met o.a. show matches, beat the pro’s, Q&A’s en de finales van de toernooien.

Voor elk wat wils dus! Of je nou een casual gamer bent of een doorgewinterde pro: op Heroes Dutch Comic Con Summer Edition zit je goed. Bestel nu alvast hier je kaarten als je al in de stemming bent geraakt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.