Home » The Winter Soldier komt naar Marvel’s Avengers

The Winter Soldier komt naar Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics heeft onthuld dat de Winter Soldier-held later deze maand naar Marvel’s Avengers komt.

Meer specifiek zullen zowel deze nieuwe held als deze endgame raid-achtige ervaring beschikbaar zijn wanneer Update 2.7 live gaat op 29 november. Deze update bevat ook “doorlopende herzieningen en afstemming op helden die [de studio] begon in 2.6.”

“Deze Omega-Level Threat is een nieuwe endgame-uitdaging met als hoogtepunt een climaxconfrontatie met het gestoorde genie om het gevaar voor eens en voor altijd te beëindigen”, luidt een blogpost . “Het Lab is een uitdagende AIM-basis waar spelers doorheen moeten navigeren voordat ze het voor de laatste keer opnemen tegen MODOK in een groots multiplayer-gevecht. MODOK heeft nieuwe tactieken ontwikkeld sinds spelers hem confronteerden in San Francisco, en is ontworpen om onze helden te testen in deze nieuwe vier -tegen-een gevecht.

“Als een OLT is Cloning Lab ontworpen om een ​​team van vier helden op hoog niveau te pushen, hoewel het van vergelijkbare toegankelijke lengte zal zijn als onze vorige OLT, Family Reunion. Cloning Lab vereist Power Level 175 om binnen te komen [en] zal beide belonen nieuwe uitrusting en uitrusting van een hoger niveau dan ooit tevoren, waarbij de vermogenslimiet is verhoogd tot 185.”

Update 2.7 brengt ook James Buchanan “Bucky” Barnes’ Winter Soldier naar de game, ingesproken door Scott Porter.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: