Home » Suicide Squad: Kill The Justice League uitgesteld tot februari

Suicide Squad: Kill The Justice League uitgesteld tot februari

Suicide Squad: Kill The Justice League is uitgesteld tot volgend jaar na recente geruchten dat het de releasedatum van 26 mei niet zou halen.

De coöp-shooter voor superhelden wordt nu gelanceerd op 2 februari 2024. Ontwikkelaar Rocksteady plaatste een kort bericht op Twitter waarin stond dat het “de tijd wil nemen die nodig is” om de best mogelijke ervaring te garanderen.

Suicide Squad: Kill the Justice League plaatst spelers in de schoenen van Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark terwijl ze vechten om Metropolis te redden van een invasie door Brainiac. De schurk heeft de hoofden van de Justice League gekaapt, wat betekent dat de Squad de grootste beschermers van de aarde moet neerhalen om de dag te redden. De game heeft een flinke dosis vitriool van fans gekregen sinds de laatste gameplay-demonstratie in februari een vereiste voor altijd online bevestigde, evenals live-service-elementen, zoals een battle pass die alleen voor cosmetica is. Andere fans vonden de op coöperatieve buit gebaseerde opnamen ongeïnspireerd passen bij het pand.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.