Home » Diablo 4 is goud gegaan

Diablo 4 is goud gegaan

De ontwikkeling van Diablo 4 is afgerond.

Diablo 4 arriveert op 6 juni en die datum voelt nu concreter aan omdat Blizzard vandaag heeft aangekondigd dat de game goud is geworden. Dat betekent dat de game in wezen compleet is en klaar is om op schijven te worden geperst.

De game komt naar verwachting uit op PlayStation- en Xbox-consoles plus pc, en hoewel het goed is om te lanceren, is Blizzard van plan om de altijd online game de komende jaren voortdurend bij te werken met verschillende inhoudsupdates. Fans konden onlangs de vernieuwde kijk op Sanctuary van de game zelf ontdekken in twee back-to-back weekend-open bèta’s in maart, waarbij ze een groot deel van de nu voltooide taart konden proeven.

“Goud gaan is een mijlpaal voor het ongelooflijke Diablo 4-team, die allemaal zo hard hebben gewerkt aan het maken van de volgende generatie van deze iconische franchise. Dit is een concrete, zinvolle stap in de richting van onze lancering op 6 juni”, aldus Rod Fergusson, algemeen directeur van Diablo. “Of spelers nu veteranen van de franchise zijn of voor het eerst meedoen, we kunnen niet wachten tot iedereen de volledige game ervaart: deelnemen aan de ongelooflijke verhalen, experimenteren met personageklassen en builds, en ontdekken wat het eindspel en de donkere wereld van Sanctuary te bieden heeft.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.