Home » Mortal Kombat 1 luidt in september een nieuw tijdperk in

Mortal Kombat 1 luidt in september een nieuw tijdperk in

Het is eindelijk zover: Mortal Kombat 1 is aangekondigd.

In navolging van de conclusies van zowel Mortal Kombat 11 als de Aftermath-uitbreiding, is Liu Kang nu een almachtige vuurgod die heerst over de reset-tijdlijn die hij heeft gemaakt. Ondanks het creëren van een vreedzaam nieuw tijdperk, doemt het gevaar nog steeds op. De extreem gewelddadige bioscooptrailer geeft ons een glimp van bekende (meestal gemaskerde) gezichten, maar verwacht nieuwe wendingen in klassieke rivaliteit.

Volgens een officieel persbericht zijn de volgende vechters tot nu toe bevestigd:

  • Liu Kang
  • Schorpioen
  • Onder nul
  • Kitana
  • de duizendste
  • Kung Lao
  • Raiden
  • Johnny Kooi
  • Shang Tsung (pre-orderbonus)

Mortal Kombat 1 bevat een nieuwe filmische verhaalcampagne en introduceert een nieuwe functie genaamd Kameo Fighter, een uniek rooster van partnervechters die spelers helpen tijdens wedstrijden. 

“Mortal Kombat 1 markeert een nieuw begin voor de franchise en we kunnen niet blijer zijn om deze originele verhaallijn en frisse kijk op klassieke personages met onze fans te delen”, aldus NetherRealm studiohoofd Ed Boon in het persbericht. “We introduceren ook ons ​​Kameo Fighter-systeem, dat een unieke selectie partnerpersonages aan de mix toevoegt, en we kijken er naar uit om deze functie en meer nieuwe elementen van de game zeer binnenkort te laten zien.”

Mortal Kombat 1 wordt op 19 september gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch en pc. Pre-orders beginnen morgen, 19 mei, waarmee je een speelbare Shang Tsung krijgt en toegang tot een vroege bèta die in augustus begint.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.