Home » Las Vegas vernoemt straten nieuwe wijk naar Pokémon

Las Vegas vernoemt straten nieuwe wijk naar Pokémon

Ooit in een straat willen wonen vernoemd naar jouw favoriete pokémon? In Las Vegas kan het!

In grote steden zoals Las Vegas kan het op een gegeven moment uitdagend zijn om namen te bedenken voor nieuwe straten. Volgens Andrea Miller, een bouwmanager, is het indienen van minstens twee keer het benodigde aantal namen voor elke straat een vereiste om er zeker van te zijn dat er één wordt goedgekeurd.

Gelukkig zijn historische of echte locaties en personen niet noodzakelijk. Dit idee werd althans gesuggereerd door de kinderen van Andrea. Zij zijn namelijk enorme fans van Pokémon en stelden voor om straten te vernoemen naar verschillende Pokémon uit de eerste generatie.

Opvallend genoeg zijn deze suggesties door alle keuringen gekomen. Ik heb de locatie even opgezocht in Google Maps en tot mijn verbazing zijn er inderdaad al drie straten geregistreerd met Pokémon-namen, namelijk Snorlax Lane, Squirtle Lane en Jigglypuff Place.

Met behulp van Streetview kon ik enkele wegen in het gebied bekijken. Ondanks dat er nog volop gebouwd wordt, zijn er al enkele straatnaamborden te zien, waaronder één van Snorlax Lane. Eerlijk gezegd is het toch best cool om in een Pokémon-straat te wonen, nietwaar?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: