Home » Xbox 360 Store stopt ermee

Xbox 360 Store stopt ermee

De Xbox 360 Store zal binnenkort zijn deuren sluiten.

Een belangrijk tijdperk in de gamingwereld loopt ten einde: de Xbox 360 Store maakt zich klaar om te sluiten. Dit ingrijpende nieuws is onthuld door Xbox in een recente blogpost op Xbox Wire.

Hoewel er geen reden tot paniek is, brengt dit nieuws toch verandering met zich mee. Gamers kunnen gerust ademhalen, want ze kunnen nog steeds genieten van hun geliefde Xbox 360-games. Maar vanaf 29 juli 2024 zal het niet langer mogelijk zijn om games, DLC en andere entertainmentcontent aan te schaffen via de Xbox 360 Store. Dit markeert het einde van een tijdperk waarin spelers toegang hadden tot een scala aan digitale inhoud.

Voor degenen die hopen om bepaalde Xbox 360-games te blijven spelen, is er goed nieuws. Games die deel uitmaken van het backwards compatible programma zullen nog steeds beschikbaar zijn om te kopen. Bovendien blijven de multiplayerfuncties van Xbox 360-games intact, hoewel dit natuurlijk afhankelijk is van de beslissingen van de uitgevers en ontwikkelaars.

Naast de sluiting van de Xbox 360 Store heeft dit besluit ook gevolgen voor de Microsoft Movies & TV app. Deze app zal eveneens haar deuren sluiten als onderdeel van deze overgang.

Het einde van de Xbox 360 Store is een symbolisch moment dat de veranderende aard van de gamingindustrie weerspiegelt. Gamers zullen hun favoriete herinneringen en titels van dit tijdperk blijven koesteren, terwijl ze zich ook richten op wat de toekomst van gaming te bieden heeft.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.