Home » Deze maand in Red Dead Online: Bounty Hunter-bonussen, gratis outfit en meer

Deze maand in Red Dead Online: Bounty Hunter-bonussen, gratis outfit en meer

Maak jacht op criminelen en straf het geteisem als Bounty Hunter in Red Dead Online om tot en met 2 oktober meer geld en andere bonussen te verdienen.

Bounty Hunters met een licentie die Red Dead Online deze maand spelen ontvangen 3 Hawkmoth Bolas waarmee ze hun doelwitten aan kunnen houden zonder dodelijk geweld te gebruiken. Wie nog geen deel heeft genomen aan een Bounty Hunter Frontier Pursuit kan een bezoekje brengen aan het kantoor van de sheriff in Rhodes om een begin te maken en te profiteren van 5 Gold Bars korting op de Bounty Hunter License.

2x RDO$ en XP voor alle Bounties
Het jagen op premies loont de moeite voor elke scherpschutter en al helemaal deze maand want alle Bounties – Regular, Player, Infamous en Legendary Bounties – leveren je dubbele RDO$ en XP op als je de gezochte personen levend of dood aflevert. Brutale en avontuurlijke Bounty Hunters kunnen hun slag slaan met 2x Gold voor Infamous en Legendary Bounties. Ga naar het dichtstbijzijnde Bounty Board om te kijken wie je volgende doelwit wordt.

3x RDO$, Gold en XP voor alle Bounty Hunter Award Trade-Ins
Huurlingen die rang 30 bereiken van de Bounty Hunter-rol kunnen hun Bounty Hunter Experience Award nu inwisselen voor drie keer zoveel RDO$, Gold en XP als normaal door naar de sectie Awards van het menu Progress te gaan en de optie Trade In te selecteren.

Speciale Bounty-bonussen
Voltooi voor 2 oktober een Bounty Hunter Free Roam Event (let op uitnodigingen voor Manhunt en Day of Reckoning) en verdien de grijsblauwe Griffith Chaps. Wie beschikt over een Prestigious Bounty Hunter License en deze maand zowel een Legendary als Infamous Bounty in de kraag vat, ontvangt een donkere, olijfkleurige Benbow Jacket en een pakje sigaretten, dat een kleine boost geeft aan Deadeye.

Als je kiest voor een bestaan als outlaw en een Blood Money Opportunity voltooit, zijn de groenbruine Calhoun Boots van jou. Breng je drie Blood Money Contracts tot een goed einde, dan krijg je de grijze Winter Shotgun Coat die je beschermt tegen de elementen. Blood Money Contracts en Blood Money Opportunities zijn beschikbaar bij bepaalde Free Roam-contactpersonen nadat je Guido Martelli hebt ontmoet in Saint Denis.

Met het bovengenoemde is de koek nog niet op, want als je tijdens de onderstaande periodes een Bounty voltooit, ontvang je de volgende, tijdelijk beschikbare beloningen:
• 5 – 11 september: een groenbruine Winter Shotgun Coat
• 12 – 18 september: een paar groene Calhoun Boots
• 19 – 25 september: de blauwwitte Griffith Chaps
• 26 september – 2 oktober: een grijze Benbow Jacket

Je ontvangt alle aanbiedingen en beloningen binnen 72 uur na voltooiing.

3x RDO$ en XP voor Day of Reckoning en Manhunt
Bezoek een plaatsje waar aan Bounties geen gebrek is. Bind de verdachten aan handen en voeten vast of beroof ze van het leven voordat je ze naar de sheriff brengt in het Day of Reckoning Free Roam Event. Je wordt voor je moed beloond met 3x RDO$ en XP.

Sla de handen ineen met andere Bounty Hunters en maak jacht op meerdere doelwitten in een groot Manhunt-gebied, deze maand eveneens goed voor driedubbele beloningen.

2x RDO$, Gold en XP voor de Featured Series
Laat zien dat je competitief bent door deze maand deel te nemen aan de Featured Series om 2x RDO, Gold en XP te verdienen.

• 5 – 11 september: Contrast Series
• 12 – 18 september: Explosive Series
• 19 – 25 september: Blackwater Series
• 26 september – 2 oktober: Contrast Series

Gratis door de community geïnspireerde outfit
Carly GB maakt fantastische outfits in Red Dead Online die worden vergezeld van sfeervolle video’s waarin de kledingsets worden gepresenteerd. Haal de volgende kledingstukken tot en met 2 oktober op bij deelnemende kleermakers of via de catalogus van Wheeler, Rawson & Co. om een van Carly’s kekke creaties te dragen:
• Cutter Hat (Collectors met een hoge rang kunnen de Londonderry Hat van de Londonderry Outfit gebruiken, zoals Carly GB aanraadt)
• Ribbon Tie
• Shotgun Coat
• Paisley Vest
• Doily Shirtwaist (V) of Corrales Shirt (M)
• Cabrera Pants
• Watonga Boots (V) of Parsons Boots (M)

Naast het bovenstaande hebben kooplieden de Squat Stovepipe Hat en Charro Jacket tijdelijk in hun assortiment. Breng een bezoekje aan je plaatselijke kleermaker of bestel ze in de catalogus voordat ze weg zijn.

KORTINGEN
• Bounty Hunter License – 5 Gold Bars korting
• Prestigious Bounty Hunter License – 10 Gold Bars korting
• Pamfletten voor het maken van munitie – 30% korting
• Alle emotes voor Bounty Hunters (Distinguished en Prestigious) – 40% korting
• Emotes voor “dramatische acties” – 40% korting
• Poncho’s – 30% korting
• Turkoman-paarden – 30% korting
• Revolvers -30% korting
• Bolas – 50% korting (inclusief de Hawkmoth, Brookstone, Gravesend)
• Geweer- en pistoolmunitie – 30% korting

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: