Home » TGA: Bethesda onthuld Marvel’s Blade tijdens The Game Awards

TGA: Bethesda onthuld Marvel’s Blade tijdens The Game Awards

Tijdens een onthulling tijdens The Game Awards 2023 hebben Arkane, Bethesda, Xbox, Microsoft en Marvel de handen ineengeslagen om Marvel’s Blade aan te kondigen.

Deze nieuwe titel van Arkane Lyon, bekend van het succes van Dishonored en Deathloop, belooft een opwindende toevoeging te worden aan het universum van Marvel.

Marvel’s Blade volgt het verhaal van Eric Brooks, beter bekend als de legendarische Daywalker. Als half mens, half vampier, balanceert Brooks tussen het levendige leven van de mensheid en de duistere, bloeddrinkende wereld van de ondoden. Deze singleplayer, third-person titel speelt zich af in het bruisende hart van Parijs en wordt ontwikkeld door de getalenteerde teams achter Deathloop en Dishonored, in nauwe samenwerking met Marvel Games.

Met Arkane Lyon als onderdeel van Bethesda, dat op zijn beurt deel uitmaakt van het Microsoft Xbox-ecosysteem, is het zeker dat Marvel’s Blade op PC en Xbox Series X en S zal verschijnen. Echter, er bestaat een aanzienlijke kans dat de game niet beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 5. Hoewel een officiële bevestiging nog moet worden afgewacht, wijzen de betrokken partijen op een exclusieve lancering op geselecteerde platforms.

Marvel-fans en gamers kunnen reikhalzend uitkijken naar de release van Marvel’s Blade, en The Game Awards 2023 heeft zeker de anticipatie vergroot voor wat belooft een meeslepende en meeslepende ervaring te worden binnen het Marvel-universum.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.