Home » Review: Suicide Squad: Kill the Justice League

Review: Suicide Squad: Kill the Justice League

Ondanks afwijkingen van Arkham, biedt Suicide Squad: Kill the Justice League een vermakelijke rit voor DC-fans.

Suicide Squad: Kill the Justice League, het langverwachte werk van Rocksteady Studios, betreedt het DC Universum met een frisse benadering, ondanks dat het zich distantieert van de vertrouwde Arkham-formule. De game brengt spelers naar Metropolis, waar de Suicide Squad – bestaande uit Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark – de taak heeft om de Justice League te elimineren, die geïnfecteerd is door Brainiac.

Een opvallend aspect van de gameplay is de soepele overgang tussen de vier speelbare personages. Elk lid van de Suicide Squad heeft unieke vaardigheden en wapens, waardoor spelers naadloos kunnen schakelen om tactische voordelen te benutten. Van Deadshot’s scherpschutterskunsten tot King Shark’s brute kracht, de diversiteit draagt bij aan de verslavende aard van de gevechten.

Metropolis, de enige beschikbare kaart tot nu toe, is een visueel verbluffende en complexe speeltuin. De stad biedt mogelijkheden voor verticale verkenning en dynamische gevechten, terwijl de missies variatie brengen in de anderszins repetitieve open wereld. De stedelijke omgeving van Metropolis wordt verder benut in zijmissies, die, ondanks een zekere mate van herhaling, boeiend blijven door hun slimme ontwerp en beloningen.

De verhaalvertelling, hoewel solide in het begin, struikelt in de tweede helft. Na een sterke start waarin de Suicide Squad wordt geïntroduceerd en hun missie wordt vastgesteld, verliest het verhaal zijn grip. Na het verslaan van Green Lantern lijkt de speler meer een toeschouwer dan een deelnemer, wat resulteert in een gehaast einde met een vreemde nasmaak. Desondanks worden de hoofdpersonages goed gepresenteerd, met charmante tussenfilmpjes die hun persoonlijkheden laten schitteren.

Een uniek aspect van Suicide Squad: Kill the Justice League is het live-service model. Hoewel dit enige scepsis kan oproepen, implementeert de game het op een consumentvriendelijke manier. Seizoensinhoud wordt gratis aangeboden, inclusief nieuwe speelbare personages, kaarten, missies en uitrusting. Deze aanpak verlengt de levensduur van de game zonder de noodzaak van extra kosten, waardoor het een waardevolle investering wordt voor spelers op de lange termijn.

De cosmetische aspecten van de game worden op een interessante manier benaderd. Spelers hebben de keuze uit drie niveaus bij het kopen van cosmetica, wat zowel een zegen als een vloek kan zijn. Hoewel het de vrijheid van spelers vergroot, kan het ook worden gezien als een tactiek om meer uitgaven te genereren.

Het eindspel van Suicide Squad: Kill the Justice League voegt diepgang toe aan de ervaring. Terwijl de campagne zich richt op plezier boven uitdaging, komt het eindspel met hogere moeilijkheidsgraden, buildcrafting en gear progression. Hierdoor wordt het spel boeiender voor degenen die streven naar uitdaging en complexiteit in hun gameplay.

Summary
Suicide Squad: Kill the Justice League biedt een verfrissende kijk op het DC Universum, ondanks enkele tekortkomingen in het verhaal en repetitieve missies. De soepele gevechten, boeiende personages en levendige open wereld van Metropolis maken het een aantrekkelijke keuze. Het consumentvriendelijke live-service model en diepgaand eindspel voegen waarde toe aan deze verrassende toevoeging aan het genre.
8
Klasse

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.