Home » Fysieke release Baldur’s Gate 3 is uitgesteld

Fysieke release Baldur’s Gate 3 is uitgesteld

Larian Studios heeft laten weten dat de fysieke consoleversies van Baldur’s Gate 3 op PlayStation 5 en Xbox Series X/S zijn uitgesteld vanwege productieproblemen.

Het is begrijpelijk dat ontwikkelaar Larian Studios ervoor kiest om de release uit te stellen om ervoor te zorgen dat spelers een kwalitatief hoogwaardig product ontvangen.

Het feit dat de Xbox-versies van Baldur’s Gate 3 uit vier fysieke schijfjes bestaan vanwege de omvang van de game is ook interessant. Dit benadrukt de omvang en diepte van het spel, maar kan voor sommige spelers een logistieke uitdaging vormen.

Hoewel het uitstel vervelend is voor spelers die uitkeken naar de fysieke versies, is het belangrijk dat de ontwikkelaar de nodige tijd neemt om eventuele problemen aan te pakken en een soepele lancering te garanderen. Hopelijk kunnen spelers binnenkort toch genieten van de langverwachte consoleversies van Baldur’s Gate 3.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.