Home » Onslaught-modus komt naar Destiny 2

Onslaught-modus komt naar Destiny 2

De aankondiging van de Destiny 2 horde mode genaamd Onslaught lijkt een spannende toevoeging aan het spel te zijn!

Met de Into the Light-update die op 9 april beschikbaar wordt voor alle spelers, krijgen spelers de kans om samen te werken in een uitdagende strijd tegen vijandige aanvalsgolven. Het beschermen van het oorlogstuig en het overleven van de aanvallen voegt een nieuwe laag van teamwork en strategie toe aan de gameplay.

De mogelijkheid om je verdedigingslinie te versterken met verschillende wapens, zoals geschutskoepels, struikeldraad en een Sweeper Bot, biedt spelers ook de kans om hun tactieken aan te passen en zich beter voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. Het lijkt erop dat Bungie spelers een spannende en gevarieerde ervaring biedt met deze nieuwe modus!

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.