Home » Plunderstorm-modus is nu speelbaar in World of Warcraft

Plunderstorm-modus is nu speelbaar in World of Warcraft

Plunderstorm lijkt een opwindende toevoeging aan World of Warcraft te zijn!

Met een Battle Royale-modus die een piratenthema heeft en tijdelijk beschikbaar is, biedt het spelers een geheel nieuwe manier om van de game te genieten. Het is interessant om te zien hoe Blizzard Entertainment deze nieuwe modus heeft geïmplementeerd, met de mogelijkheid om solo of in duo te spelen en een beperkte speelduur van tien tot vijftien minuten per wedstrijd.

Bovendien is het unieke aspect van het kunnen bouwen van een nieuw personage voor elke wedstrijd een frisse en spannende wending in vergelijking met de reguliere WoW-ervaring. Dit zou zeker de interesse van zowel nieuwe als ervaren spelers kunnen wekken!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.